Software voor Studenten

Afbeelding Software voor Studenten

Software voor studenten?

HoGent heeft het Microsoft en het Adobe licentieprogramma voor onderwijsinstellingen onderschreven. HoGent studenten kunnen een aantal Microsoft en Adobe programma's aankopen aan speciale voorwaarden.

Een HoGent student geniet van speciale prijzen op Microsoft en Adobe Software bij volgende partners :

www.academicdownload.com
www.campusshop.be

Let opl !

Beide bedrijven zijn externe partners geselecteerd door Microsoft en Adobe. Vragen over bestellingen en leveringen richt je tot die bedrijven; je vindt hun contactgegevens op hun websites.
De Centrale ICT HoGent Helpdesk kan hier geen hulp bieden.

Het 'Office365' aanbod van Microsoft?

Microsoft biedt de HoGent studenten de recentste versies van de Office Suites gratis aan voor gebruik tijdens hun studies aan HoGent.
Alle informatie hoe deze software te downloaden en te installeren kan je vinden in het Kennissysteem van het HoGent ICT Service Desk Portaal.

(aanmelden met je HoGent Login gegevens)

Opgelet !
Deze versie van de Office is gelinkt aan je HoGent studenten account (het e-mail adres) en blijft dus enkel werken tijdens de periode dat je ingeschreven bent op HoGent. Met andere woorden zolang je HoGent e-mail adres actief is...

Dit is een aanbod van Microsoft, voor vragen over aanbod en voorwaarden kan je terecht op de website van Microsoft.
De Centrale ICT HoGent Helpdesk kan uw vragen hierover niet beantwoorden