Thuis

Afbeelding Thuis

Wat kan je als student van thuis allemaal doen en welke software stelt HoGent ter beschikking van haar studenten?

Vanaf thuis verbinding maken met het HoGent-netwerk

Om vanaf thuis verbinding te maken, heb je een stabiele internetverbinding en een VPN-verbinding nodig.

Software voor studenten

Als HoGent student kan je genieten van speciale prijzen op Microsoft en Adobe Software bij volgende partners :
www.academicdownload.com
www.campusshop.be

Let Wel !
Dit zijn Externe Partners die werden geselecteerd door Microsoft en Adobe.
Voor vragen over bestellingen en leveringen graag via hun Contact gegevens die je kan terugvinden op de respectievelijke websites.
De Centrale ICT Helpdesk van HoGent kan hier geen hulp bieden.

Bibsource

Een groot deel van de software die in de computerklassen beschikbaar is, kan ook vanaf thuis gebruikt worden via http://bibsource.hogent.be.

Opgelet

Bibsource kan vanaf thuis alleen met een actieve VPN-verbinding geraadpleegd worden. Om de applicaties in Bibsource te gebruiken heb je daarnaast ook een Citrix-receiver nodig.