Studentenadministratie

Afbeelding Studentenadministratie

iBamaflex

Op iBamaflex kan je je punten en je persoonlijke studentendossier raadplegen.

Bamaflex wordt beheerd door de dienst Studentenadministratie.
Eventuele problemen kan je via e-mail melden aan de helpdesk.
Of via het HoGent ICT Service Desk Portaal. (aanmelden met je HoGent Login)
Deze zorgt dan voor de nodige communicatie met de dienst Studentenadministratie, die het probleem verder zal behandelen.

Opgelet

Je punten en je persoonlijk dossier kunnen vanaf thuis alleen met een actieve VPN-verbinding geraadpleegd worden.