e-mail

Afbeelding e-mail

Vanaf het academiejaar 2012-2013 gaat HoGent van start met Office 365 als e-mailomgeving voor studenten.

Aanmelden op Office 365

Aanmelden op de webinterface kan via onderstaand logo. Daaronder vind je een stappenplan om je op de HoGent-webinterface aan te melden.

Office 365 configureren op je toestel

Naast de webinterface is het ook mogelijk rechtstreeks vanaf je toestel Office 365 te gebruiken. Volg daarvoor onderstaande stappenplannen:

Wat is Office 365?

Office 365 is een webgebaseerde Microsoft Office, een soort Office op het internet. Per gebruiker is er een mailbox van 50GB. Die Office is toegankelijk overal waar er internettoegang is en dit vanaf allerlei toestellen (via een gewone PC, laptop, smartphone, tablet, ...).

Opgelet

Je e-mail wordt niet afgeleverd en/of je krijgt de melding dat het HoGent adres waar U je e-mail naar stuurde ongekend is.
Lees onderstaande oplossing voor de Webinterface