e-mail

Afbeelding e-mail

Sinds het academiejaar 2012-2013 is bij de HoGent Office 365 de e-mailomgeving voor alle HoGentenaars.

Aanmelden bij Office 365

Aanmelden op de webinterface kan door op onderstaand logo te klikken. Daaronder vindt u een stappenplan om op de HoGent-webinterface aan te melden.

Office 365 configureren op uw toestel(len)

Hoe te werken en de Office 365 te configureren op je toestellen kan je nalezen op ...

(aanmelden met de Hogent Login)

Wat is Office 365?

Office 365 is een webgebaseerde Microsoft Office, een soort Office op het internet. Per gebruiker is er een mailbox van 50GB. Die Office is toegankelijk overal waar er internettoegang is en dit vanaf allerlei toestellen (via een gewone PC, laptop, smartphone, tablet, ...).

Opgelet

Je e-mail wordt niet afgeleverd en/of je krijgt de melding dat het HoGent adres waar U je e-mail naar stuurde ongekend is.
Lees onderstaande oplossing voor de Webinterface