Campus

Afbeelding Campus

Welke ICT-faciliteiten biedt de HoGent op haar verschillende campussen?

Verbinding maken met het HoGent-netwerk HGSecure

Om draadloos verbinding te maken met het HoGent-netwerk heb je een draadloze netwerkadapter in je toestel nodig en moet HGSecure correct geconfigureerd zijn.

Hoe je draagbare toestellen kan configureren, vind je op de pagina HGSecure.

Printen op de multifunctionele printers (Canon)

Om op de multifunctionele printers van de HoGent te kunnen afdrukken, heb je een stabiele verbinding met het HoGent-netwerk nodig (HGSecure). Daarnaast moet er verbinding gemaakt worden met de 'virtuele' printer (EDU_KLEUR en/of EDU_ZWART-WIT) vanop je draagbaar toestel.

Hoe verbinding te maken met vind je op de pagina Kopiƫren, Printen en Scannen.