ApolloX

Afbeelding ApolloX

Wat is ApolloX?

Apollo is het portaal dat vanaf thuis toegang biedt tot databanken, woordenboeken, ... alsof je ze raadpleegt vanuit de HoGent-bibliotheken zelf. Ook kan je via dit portaal vanaf thuis ook veel applicaties gebruiken die ook op de computers in de computerlokalen staan.

Hoe werken met ApolloX?

Wat de vereisten zijn voor je toestel...

Aanmelden met je HoGent Login gegevens

Nuttige Links

Citrix Receiver?

Om de applicaties/databanken/informatiebronnen van Apollo te kunnen openen op je eigen toestel, moet je naast een VPN-verbinding ook een Citrix Receiver hebben, die je op je toestel dient te installeren. Via onderstaande link vind je de software voor verschillende besturingssystemen

Opgelet

Na de installatie van de Citrix Reciever kan deze software een e-mail adres en/of een server adres vragen. Laat dit Blanco en klik op 'Cancel' om verder te gaan.