Work@Home Software

Afbeelding Work@Home Software

Work@Home software?

HoGent heeft het Microsoft-licentieprogramma voor onderwijsinstellingen onderschreven. Hierdoor kunnen personeelsleden thuis de Microsoft-programma's uit het Work@Home-assortiment gebruiken. Die software is er alleen om op persoonlijke toestellen te installeren, niet op HoGent-toestellen.

Microsoft Windows

• Windows 7 Ultimate Upgrade
    (er moet dus al een versie van Windows op het toestel staan)
  • Windows 8.1 Professional Upgrade
    (er moet dus al een versie van Windows op het toestel staan)
  • Windows 10 Educational

Praktisch

De licentie voor de software dient te worden aangevraagd via een Microsoft Partner: voor de HoGent is dat AcademicShop (nieuwe naam voor MA3D).

U kan de software downloaden (Microsoft biedt geen cd's, dvd's of andere media aan). Bij de aanvraag van de licentie wordt een login en een code meegestuurd, waarmee de software kan worden gedownload. Volg onderstaand stappenplan correct op - hou ook rekening met de opmerkingen - anders ontvangt u een factuur.

VERGEET ZEKER NIET om gevolg te geven aan de e-mail die u ontvangt ter bevestiging van uw aanvraag.
Controleer ook uw map 'Ongewenste e-mails'.

Download

Volg om de software te downloaden onderstaand stappenplan:

Het 'Office365' aanbod van Microsoft?

Microsoft biedt de HoGentenaars de recentste versies van de Office Suites gratis aan voor gebruik tijdens hun 'verblijf' aan de HoGent.
Alle informatie hoe deze software te downloaden en te installeren kan u vinden in het Kennissysteem van het HoGent ICT Service Desk Portaal.

(aanmelden met uw HoGent Login gegevens)

Opgelet !
Deze versie van de Office is gelinkt aan uw HoGent account (het e-mail adres) en blijft dus enkel werken tijdens de periode dat u werkzaam bent op de HoGent. Met andere woorden zolang uw HoGent e-mail adres actief is...

Dit is een aanbod van Microsoft, voor vragen over aanbod en voorwaarden kan u terecht op de website van Microsoft.
De Centrale ICT HoGent Helpdesk kan uw vragen hierover niet beantwoorden.