Thuis

Afbeelding Thuis

Wat kan je als personeelslid van thuis allemaal doen en welke software stelt de HoGent ter beschikking van haar personeelsleden?

Vanaf thuis verbinding maken
met het HoGent-netwerk

Om vanaf thuis verbinding te maken, heb je een stabiele internetverbinding en VPN nodig.

Software voor personeelsleden

HoGent Personeel kan gebruikmaken van de Endnote-software voor thuisgebruik. Hoe je deze software kan aanvragen, vind je terug bij het onderdeel EndNote. (Deze software mag niet op HoGent-toestellen geïnstalleerd worden).