Vaste lijn

Analoge telefonie

De analoge toestellen worden niet beheerd door de centrale dienst ICT. Met problemen en vragen kan je terecht bij de onthaalmedewerkers.

VOIP-telefonie

VOIP biedt de mogelijkheid om binnen de HoGent alle telefonieverkeer kosteloos bij Belgacom te laten verlopen. Alle communicatie verloopt over het HoGent-netwerk. Er kan worden gewerkt met verkorte nummers (de laatste 4 cijfers van het telefoonnummer). Wie een VOIP LOGIN heeft, kan zich aanmelden op deze toestellen en dan ook telefoongesprekken ontvangen.

Toestel

Gebruik van de Cisco IP Phone 7941

On-line handleiding voor de Cisco telefoons

Aanvraag van je persoonlijk nummer ?

Configuratie van je persoonlijk HoGent telefoonnummer ?

• instellen van snelkiesnummers
  • instellen doorschakeling
  • aanmaken persoonlijk adresboek

Aanvraag Internationaal Bellen met je persoonlijk HoGent telefoonnummer ?

Presentatie VOIP Telefonie