Studentenadministratie

Afbeelding Studentenadministratie

iBamaflex

Op iBamaflex kunt u punten- en klassenlijsten raadplegen.

Bamaflex wordt beheerd door de dienst Studentenadministratie.
Eventuele problemen kunt u via e-mail melden aan de helpdesk.
Of via het HoGent ICT Service Desk Portaal. (aanmelden met uw HoGent Login)
Deze zorgt dan voor de nodige communicatie met de dienst Studentenadministratie, die het probleem verder zal behandelen.

Opgelet

Bamaflex kan vanaf thuis alleen met een actieve VPN-verbinding geraadpleegd worden.