e-mail

Afbeelding e-mail

Vanaf het academiejaar 2012-2013 gaat HoGent van start met Office 365 als e-mailomgeving voor HoGent Personeel.

Aanmelden bij Office 365

Aanmelden op de webinterface kan door op onderstaand logo te klikken. Daaronder vindt u een stappenplan om op de HoGent-webinterface aan te melden.

Office 365 configureren op uw toestel(len)

Naast de webinterface is het ook mogelijk om rechtstreeks vanaf uw toestel Office 365 te gebruiken. Volg daarvoor onderstaande stappenplannen:

Wat is Office 365?

Office 365 is een webgebaseerde Microsoft Office, een soort Office op het internet. Per gebruiker is er een mailbox van 50GB. Die Office is toegankelijk overal waar er internettoegang is en dit vanaf allerlei toestellen (via een gewone PC, laptop, smartphone, tablet, ...).

Opgelet

Uw e-mail wordt niet afgeleverd en/of U krijgt de melding dat het HoGent adres waar U de e-mail naar stuurde ongekend is.
Lees onderstaande oplossing, zowel voor de Webinterface als voor Outlook 2010

Office 365 - andere handleidingen

Meer specifieke handleidingen kan u terugvinden in het Kennissysteem van het HoGent ICT Service Desk Portaal. (aanmelden met de Hogent Login)