Campus

Afbeelding Campus

Welke ICT-faciliteiten biedt de HoGent op haar verschillende campussen?

Verbinding maken met het HoGent-netwerk HGSecure

Om draadloos verbinding te maken met het HoGent-netwerk heb je een draadloze netwerkadapter in je toestel nodig en moet HGSecure correct geconfigureerd zijn.

Hoe je draagbare toestellen kan configureren, vind je op de pagina HGSecure.

Printen op de publieke printers (Océ/Canon)

Om op de publieke printers van de HoGent te kunnen afdrukken, heb je een stabiele verbinding met het HoGent-netwerk nodig (HGSecure). Daarnaast moet het stuurprogramma van de printer op je draagbaar toestel geïnstalleerd staan.

Hoe je de stuurprogramma's kan installeren vind je op de pagina Printen op de HoGent.