ApolloX

Afbeelding ApolloX

Wat is ApolloX?

ApolloX is het portaal dat vanaf thuis toegang biedt tot databanken, woordenboeken, ... alsof u ze raadpleegt vanuit de HoGent-bibliotheken zelf. Ook kan u via dit portaal vanaf thuis ook veel applicaties gebruiken die ook op de computers in de computerlokalen staan.

Vereisten om met ApolloX te kunnen werken op je eigen toestel?

De Recentste versie van de Citrix Receiver

Hoe en waar deze te downloaden zie lager deze pagina bij 'Nuttige Links'

Hoe werken met ApolloX?

Aanmelden met je HoGent Login gegevens

Nuttige Links

Citrix Receiver?

Om de applicaties/databanken/informatiebronnen van ApolloX te kunnen openen op uw eigen toestel, moet u naast een VPN-verbinding ook een Citrix Receiver hebben, die u op uw toestel dient te installeren. Via onderstaande link vindt u de software voor verschillende besturingssystemen

Opgelet

Na de installatie van de Citrix Reciever kan deze software een e-mail adres en/of een server adres vragen. Laat dit Blanco en klik op 'Cancel' om verder te gaan.