Overzicht

Afbeelding Overzicht

Eduroam

EDUROAM is een internationaal project dat staat voor "Educational Roaming". Het is een project dat instellingen toelaat gasten uit andere 'bevriende' instellingen toegang te geven tot hun draadloze netwerk met de inloggegevens van hun eigen instelling.
Zo krijg je als HoGent-gebruiker toegang tot het daartoe bestemde draadloze netwerk.
Hoe je dat doet, vind je verder op deze pagina.

HGGuest - Draadloos netwerk

HGSecure is het draadloze netwerk van de HoGent bedoeld om genodigden en externen tijdens evenementen toegang te geven tot het internet.