Openingsuren

Afbeelding Openingsuren

Locatie

Je vindt de helpdesk in gebouw B op de campus Schoonmeersen. De medewerkers kunnen er studenten en personeelsleden helpen met VPN, draadloos netwerk, e-mail, Citrix, ...

De helpdesk zit in lokaal B0.075, dit is het makkelijkst te bereiken via de nieuw gemaakte ingang in het gebouw - nabij de 'grote' parking.

Openingsuren

Openingsuren tijdens het academiejaar

Openingsuren tijdens de verlofperiodes

Maandag van 8.15 tot 17 uur
Dindsdag van 8.15 tot 17 uur
Woensdag van 8.15 tot 17 uur
Donderdag van 8.15 tot 17 uur
Vrijdag van 8.15 tot 16 uur

De openingsuren kunnen afwijken naargelang de verlofregeling van de Helpdeskmedewerkers.

Hoe deze uren afwijken kan je lezen op het HoGent ICT Service Desk Portaal. (aanmelden met de HoGent Login)